Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Kaksi paria sukkia


Suomalaisten suosikkilanka taitaa olla Novitan Seitsemän veljestä.

Paksulla langalla saa nopeasti valmista ja langalle löytyy paljon hyviä ohjeita.

Selatessani nettiä silmiini osui Iinun blogi ja siellä tosi monta tosi kaunista sukkamallia (kumpaan väliin vahvistussanan laittaa?). Iinun sukat on myös nimetty kivasti ja blogi kokonaisuudessaan esteettinen ja yhtenäinen (aah, en edes pyri sellaiseen kauneuteen; kuvausvälineenä kun itsellä vain iPad ja iso osa tuotoksista: tämän sukan lanka tuli jämälankalahjoituksena...).

Sorbetti palmikkosukissa on kaunis pinta, jota halusin kokeilla. Ensimmäiset sukat tein ohjeen mukaisella langalla. Varren jätin lyhyeksi, koska en oikein tiennyt, kuinka paljon neule joustaa. Mitään ongelmaa ei siinä suhteessa ollut, hyvin sujahtivat jalkaan. Tämä ohje on ehdottomasti kokeiltava ohuemmasta langasta.


Toinen sukkamalli, jonka liitän tähän samaan postaukseen, on Sari Suvannon alias Langan rytmin Nosturit. Kiva malli, joka tehdään oikeilla ja nurjilla silmukoilla sekä langannostoilla. Ei jää langanjuoksuja nurjalle puolelle. Nämä haluan ehdottomasti tehdä itselleni, mutta ohuemmasta langasta. Ja jos joku huomaa, ettei ihan ole ohjetta noudatettu, se johtuu siitä, että työ oli mukana kesälomakutimena ja huomio saattoi joskus vähän herpaantua...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti