Sivut

sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Mikä ihmeen KyJy 2016?

Osallistun kolmatta kertaa Löysäpipoisten KyJyyn. Kyjy 2016 on Facebookissa toimiva ryhmä, jossa tavoitteena on haastaa itsensä tekemällä 20 käsityötä neuloen tai virkkaamalla juhannuksen ja joulun välillä. Lyhenne KyJy tuleekin sanoista kesäyöstä jouluyöhön. Jokaisen työn tulee painaa vähintään 50 g tai siihen tulee käyttää 250m lankaa.

Kaikkien töiden tulee olla puikoilla eli aloitettuna 30.9. klo 23.59 mennessä ja valmiina jouluaattona samaan kellonaikaan. Alku- ja loppuraportit lähetetään sähköpostitse ylläpitäjälle, mutta valokuvaa töistä, valmiista tai aloitetuista ei vaadita.

Viimeisen oman KyJyni aloitin 29.9., todella hyvissä ajoin. Pientä haastetta kuitekin ihan loppuvaiheessa ilmeni. Tässä vähän kuvaa...jouduin vaihtamaan alkuperäistä suunnitelmaa viime hetkellä: ohuempi lanka ja puikot.



















KyJy ryhmä on salainen, koska osa töistä tulee lahjoiksi, muuten lahjan saaja saattaisi jo etukäteen saada selville lahjansa. Näin minullakin, tässä kuitenkin muutama pala kesän ja syksyn tuotoksista.

KyJy 1 Cookie A.n Monkey-sukat. Lankana Hot Socksin Vesuviuv, jonka ostin Tapion lankakaupan poistokorista kesälomamatkalla. Tykästyin lankaan ja onneksi hankin sitä kaksi kerää. Aloitus 25.6 ja valmistui 18.7. painoa 67 g ja tuli ihan itselle talvikengissä pidettäviksi.




















KyJy 3 polvekeraitasukat niinikään itselleni. Lankana Novitan Nalle Luontopolku Kanerva. Aloitus 8.7. ja valmistuivat 2.7. painoa 102 g.


KyJy 4 on Piirakka-sukat, jotka tein ystävälle. Lankana Novitan raitalanka Vaahtokarkki. Aloitus 22.7. ja valmiit 5.8. langankulutus 94g. Vähän pienet näyttää olevan kuvausmallille.


KyJy 16 on jämälankasukat Novitan Seitsemän veljestä lankojen lopuista. Lila lanka kuluikin kaikki näihin, joten hyvä, hyvä! Aloitus 21.9. ja valmistuminen 24.9. langankulutus 101g.


Myöhemmin vielä muutaman muu KyJyily.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti